Poradna Bioderma Sébium H2O micelární voda 250 ml

Autor: | Vloženo: 18.03.2015 000 20:33 | Témata: Poradna Bioderma Sébium H2O micelární voda 250 ml

Pravost produktu Bioderma Sébium H2O micelární voda

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na způsob, jakým se dá zjistit/ověřit, zda-li je zakoupený výrobek originál ? Již dvakrát jsem si koupila H2O micelární vodu. Pokaždé někde jinde. Nyní jsem zakoupila vodu v lékárně a nestačím se divit. Voda příjemně a svěže voní! Ta původní zrovna moc pěkně nevoněla. Musím říct, že to mi bylo záhadou již dříve, když jsem si četla recenze na vašem portálu. Někteří uživatelé uváděli jako plus příjemnou vůni, což jsem nechápala, protože ta moje voda opravdu nevoněla, ale říkala jsem si, že každému voní něco jiného. Jenže teď mám jisté pochyby. Je pravá Bioderma ta svěže vonící, anebo ta původní, která voněla tak trošku hořce jako desinfekce? Stejné je to s mycí kostkou. Také naprosto odlišná vůně. Ještě bych chtěla uvést, že žádný z výrobků není prošlý a mají naprosto stejnou etiketu a kody na ní. Poradíte, prosím, kde koupím zaručeně originál? A která z micelárních vod je nejspíš plagiát, abych příště nakoupila jinde? Předem děkuji za odpověď.

  • Shopeek.cz

    Shopeek.cz

    18. března 2015

    Originál může být, vše, co jste zakoupila, jen je potřeba na etiketě sledovat, v jaké zemi se to fyzicky vyrobilo. V tom je totiž podstatný rozdíl. Bioderma je jen značka a investoři, výrobců pro ně je víc. Uvedu příklad - kupuji si dekorativní kosmetiku značky Esence, kterou nabízí síť DM. Když si koupím stíny, které byly vyrobeny v USA nebo tužku na oči vyrobenou v Itálii či Francii, je to v pohodě. Když ale zvolím tvářenku vyrobenou v Polsku, vznikne alergická reakce. Pokud vyberu jinou vyrobenou ve Francii, tak je to zase vše ok. Přitom jde o jedenu a tu samou značku.

    Dalším faktorem je datum výroby. Velmi také záleží, kde jsou produkty skladovány a v jakých teplotách. Pokud přemrznou či jsou vystaveny slunci, pak se obsah mění.....

    My např stabilně máme všechnu kosmetiku, kterou nabízíme, uchovánu v profesionální lednici při stabilní teplotě 10 stupňů a hlídáme si při odesílání počasí, případně zásilky upravujeme tak, aby neutrpěly po cestě k zákazníkovi újmu a spolupracujeme se zákazníky tak, aby zboží příliš dlouho necestovalo, obzvlášť v extrémních podmínkách.

    Naši dodavatelé to samé dělají od převzetí od výrobce až po dodání k nám. Tohle bohuželběžní prodejci neřeší a měli by. týká se to nejen kosmetiky, ale také doplňků stravy, parfémů. I přístroje jsou dost citlivé....

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • naif1

    naif1

    19. března 2015

    Asi musím souhlasit s Shopeek.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Monika Tothová

    Monika Tothová

    19. března 2015

    Děkuji za reakci a vysvětlení. Pečlivě jsem prozkoumala lahvičky. Podle všeho jsou obě vyrobeny ve Francii. Na jedné je však uvedena distribuce CZ/SK. Může to být tím?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Shopeek.cz

      19. března 2015 - Shopeek.cz

      Může, nicméně tady to pravděpodobně bude špatným skladováním. Francie vyrábí dobře. A distributor, který si nechal výrobkschválilat, může mít povolení jen pro tyto země. Ještě zkuste porovnat konkrétní složení popsané na etiketě. Pokud je stejné, bude to tím skladováním. Ono to mohlo i přemrznout na kamionu....


    • Monika Tothová

      19. března 2015 - Monika Tothová

      Na etiketě jsem rozdíl našla. U jedné varianty je uveden PARFUM BI 442V5 a na druhé pouze BI442.


    • Shopeek.cz

      24. března 2015 - Shopeek.cz

      Tak v tom ten rozdíl vůně může být. Zpravidla mohlo jít o jiného výrobce a ten mohl použít jinou parfemaci. Ale vůni bychom důraz nepřikládala, spíš bychom se zaměřili na účinek a také, zda tam není ve složení moc chemie. My složení u produktů sledujeme a např. u micelární vody nás zajímá, zda nemá zbytečné parabeny a proto bereme zboží u švýcarsko-polské firmy, kterou máme osobně ohlídanou a víme, že i když výroba je v Polsku (kvůli patentu od polského vědce), tak je 100% . Viz: http://www.shopeek.cz... A tahle zrovna voní po jablíčkách s citrónem :) vždy je to jen o výrobě a zadání investorů, jaký má být finální produkt.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.