Poradna Bioderma Sébium H2O micelární voda 500 ml

Autor: | Vloženo: 05.08.2012 000 00:25 | Témata: Poradna Bioderma Sébium H2O micelární voda 500 ml

Jak kombinovat

Chci si koupit přípravky Bioderma Sebium, ale nevím, jak zkombinovat přípravky, aby tvořily harmonický celek. Já sama bych začala micelární vodou H2O, a pak nevím, jestli přípravek AKN můžu kombinovat s Pore Refiner nebo jestli se užívá každý zvlášť, ev. ještě krém Hydra. Poradí někdo zkušenější? :-)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    6. srpna 2012

    Dobrý den,
    osobně bych nepoužívala více výrobků, jelikož by mohlo dojít k několikanásobnému vysušování pleti s ohledem na aktivní látky. Čisticí tonikum určitě schvaluji, 1 - 2 týdně, případně dle potřeby bych doporučila peeling a poté následnou péči. Výrobky stejné řady jsou si poměrně podobné, nicméně u každého vždy najdete jistě alespoň jeden účinek, který je pro vás důležitější. Rozohodovala bych se tedy takto. Tento výrobek je vhodný například i pod make-up: http://www.krasa.cz... , takže to je jistě jedna velmi zajímavá výhoda. Případně můžete používat jeden typ výrobku přes den a druhý na noc.

    Příjemný den přeje Lenka Šárová

    zákaznické oddělení krasa.cz - VIVANTIS a.s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Martina

      11. srpna 2012 - Martina

      Děkuji za odpověď - rozhodovala jsem se mezi tím Pore refiner a Sébium AKN, protože mám hodně akné i rozšířené pory, ale bojím se, že kdybych užívala oba, tak budu mít hodně vysušenou pleť a ze vzorečku jsem zjistila, že krém AKN se pod make up opravdu nehodí. Je tedy dostatečné, když budu jeden používat na den a tedy pod make up a druhý na noc? Mám kombinovat ještě s nějakým hydratačním krémem?


    • Anonymní uživatel

      13. srpna 2012 - Anonymní uživatel

      Dobrý den,
      dle dodavatele lze Pore Refiner kombinovat s AKN, Hydra i AI, pokud by se vám tedy zdálo, že je vaše pokožka napjatá (každá pokožka je jiná), můžete ji dodatečně hydratovat s Hydra, které můžete také aplikovat na noc.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.