Poradna Bioderma Sébium H2O micelární voda 500 ml

Autor: Tomáš Tichý | Vloženo: 07.01.2018 000 17:54 | Témata: Poradna Bioderma Sébium H2O micelární voda 500 ml

Tomáš Tichý

Tomáš Tichý

S čím kombinovat mic. vodu?

Používám Bioderma sébium pore refiner .. ráno i večer .. až na to .. že ráno si to natřu na skoro celý obličej .. krom čela .. a když se mi začíná dělat comedon .. tak si ho natřu trošku na večer .. a pak pudřík ze zinkem .. a dost to pomáhá ale chtěl bych ten pore refiner používat jen na večer .. a přes den BIODERMA Sébium Mat fluid ... dalo by se to tak? a nebo používat jen tu mic. vodu + Sébium Global ? místo toho Mat a pore refiner? .. moc se v tom nevyznám .. co k čemu je :/

  • MujLekarnik.cz

    MujLekarnik.cz

    8. ledna 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den.
    Pokud trpíte akné, rozhodně bych doporučila na čitění Sébium micelární vodu buď samotnou, nebo v kombinaci s čistícím gelem Sébium moussant (prvně na vlhký obličej nanést gel, napěnit a poté umýt vodou, následně dočistit micelární vodou).
    https://pripravky-na-cisteni-pleti.heureka.cz...

    Přes den můžete používat Global, nebo Mat fluid, ten je i zmatňující a pleť se po něm nebude lesknout. Pore refiner bych používala pouze lokálně na horší místa na stažení pórů na noc.

    S pozdravem,
    www.mujlekarnik.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.