Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na čištění pleti
Nuxe Reve de Miel čistící gel pro suchou pokožku (Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel) 400 ml
Přidáno: před 31 minutami
(naposledy upraveno před 29 minutami)
Zakoupeno v EUROPARFÉMY.CZ
- Výborný na pokožku
Karel Hadek Levandulová pleťová voda 200 ml
- Příjemná vůně, pro starší a citlivou pleť je vynikající.
Lehké,osvěžující a dokáže si poradit i s voděodolnou řasenkou.Jsme velice sokojená.
Příjemná,osvěžující a hezky voní.
- První pomoc na všechno
Bioderma Sensibio H2O micelární voda 500 ml
Přidáno: před 4 hodinami
(naposledy upraveno před 4 hodinami)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Vhodné pro pleť s růžovkou
- Velmi jemný
- Nevysušuje
nadherné vpřírodní vůně
vyčistí pleť
- Jemně dočištění pleti
- Jemná vůně
- Aplikátor
Exfoliační tonikum, které používám po hydratační čisticí pěně. Pleť je krásně vyčištěná, nic nepne a neštípe, mám velmi suchou pleť. S produktem jsem spokojena a kupuji opakovaně už několik let. Není důvod něco měnit, když to funguje. Za mě je cena přiměřená kvalitě, možnost nákupu v akci. Úplně super je pumpička, která mě baví, 3x zapumpuji a ani nemusím produkt vyndávat z poličky.
- Dávkování pumpičkou vytvoří jemnou pěnu
- Vůně
- Neštípe
Hydratační čisticí pěna, která pumpičkou vytvoří příjemnou pěnu pro použití. Mám velmi suchou pleť. Nezanechává na pleti pnutí nebo štípání. Pleť je jemně vyčištěná, proto kupuji opakovaně už několik let. Pro vyčištění stačí 2x zmáčknout, vydrží dlouho. Cena odpovídá kvalitě.
- Používá dcera - opakovaně- spokojená
- Drahé- ale opravdu funguje
Je to drahý produkt, ale funkční.
účinné
nevím mam to pro vnučku
mám ho po prvně a jsem spokojená
produkt mi vyhovuje
- eukalyptus - po aplikaci jsem měla pocit, že mi shoří obličej
Nová varianta pleťové vody s eukalyptem, který je na obličeji extrémně nepříjemný.
Škoda, že už se nevyrábí varianta bez eukalyptu, která byla k pleti šetrná, i když obsahuje alkohol.
- Používám pravidelně, jsem spokojená
- S touto obličejovou pěnou jsem vždy spokojená.
Kupováno jako dárek.